DRUMUL SPRE MEDICINĂ, CODRIN D. TOCUȚ


Autor: Codrin Dragoş Tocuț

Carte: Drumul spre Medicină

Număr de pagini: 200

Coperta: Broşată

Anul apariției: 2016

” Drumul spre Medicină nu este despre hrănirea propriului ego cu statutul de student medicinist şi viitor medic, nu este despre selfie-uri şi tag-uri despre viața grea de medicinist şi nici despre primirea de laude în avans, nemeritate încă.

Înainte de toate, este un drum inițiatic în care fiecare dintre noi caută sau ar trebui să caute adevărata sa menire pentru el cât şi pentru semeni, pentru a avea o viață fericită, frumoasă, şi puțin mai uşoară, datorată chemării interioare pe care o ascultă.

Este un drum fără o destinație finală, în care de pe fiecare culme cucerită, se întrevăd la orizont câteva culmi noi în plus de atins. Călătorie plăcută tuturor!

Cartea de față reprezintă o prestație de avangardă ce se instituie ca o breşă de aer proaspăt în mult râvnita fortăreață a medicinei.

Este o carte suculentă, plină de interogații, dar şi sfaturi practice extrem de utile, scrisă de un tânăr ce ştie să pună sub semnul întrebării tiparele obişnuite. „

Salutare dragilor! Astăzi vom schimba puțin tiparul şi vom vorbi despre o carte cu totul diferită.

Eu îmi doresc foarte mult să devin un medic, dar nu ştiam concret cum stătea treaba pe acolo.

Ei bine, din întâmplare am găsit această carte care mi-a luminat orizontul în drumul meu spre medicină şi care poate fi de folos pentru oricine, nu doar pentru cei care vor să urmeze această meserie.

Această carte nu cuprinde romance, nu cuprinde ficțiune sau horror, cuprinde multe informații utile legate despre viața de medicinist, trăite pe pielea autorului.

În această carte, ne sunt împărtăşite experiențele sale de la bacalaureat, dar şi de la admitere, oferindu-ne sfaturi despre cum putem să trecem cu brio aceste examene importante, ne mai sunt împărtăşite şi aspectele legate de viața la cămin, de bani, de muncă etc, fiind foarte utile.

Pe mine, cel mai mult m-au captivat exercițiile practice de autocunoaştere, care pot avea un efect foarte plăcut asupra tuturor celor care doresc o schimbare in viața lor.

Cartea este foarte bine structurată, iar cuvintele sunt bine alese.

Dacă şi voi vreți să iesiți puțin din zona de confort şi să încercați lucruri noi, atunci recomand cu foarte mare drag această carte plină de sfaturi uimitoare şi de diverse interogații ale altor studenți mai avansați în acest domeniu.

Până data viitoare, să aveți o zi minunată şi rămâneți cu bine! ~Alex

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la DRUMUL SPRE MEDICINĂ, CODRIN D. TOCUȚ

  1. Comi zice:


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js
    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js
    https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsMi se pare foarte utila pentru cei care vor sa se specializeze in acest domeniu. Pe langa manuale si carti despre anatomie(etc.) e bine sa citesti si niste pagini pe atat de usoare pe atat si pline de informatii. Foarte dragut din partea autorului sa ne impartaseasca experientele sale in lumea medicinistilor, parca iti ridica o greutate de pe umeri sa sti ce te asteapta, nu?
    Multumesc foarte mult pentru aceasta recenzie, sper ca si mai multi scriitori sa aiba inspiratia lui Codrin.
    Iti urez mult succes cu visul tau! ^^

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu