Fluturi Striviți, M. Anjelais


Autor: M. Anjelais

Nr. pagini: 218

Copertă: Broşată

Anul apariției: 2015

Doi adolescenți se simt atraşi unul de altul, promişi unul altuia încă din copilărie de către mamele lor visătoare. Fata este dulce, înțelegătoare şi banală. Băiatul e strălucitor, charismatic şi cu probleme de comportament. Relația lor e plină de suişuri şi coborâşuri, iar acestea se transformă într-un punct culminant înfiorător care ar trebui să ducă la sacrificiul suprem…

Coperta şi titlul cărții m-au atras prima dată. Este subțirică, într-adevăr, dar asta nu schimbă conținutul. Am avut un amalgam de sentimente în timp ce o citeam: curiozitate, fericire, tristețe, frică, şoc şi confuzie.

Deciziile personajelor vă vor lăsa semne de întrebare, iar cursul evenimentelor vă va face tot mai interesați de ceea ce se va întâmpla.

Relația dintre cei 2 este foarte complicată, şi nu. Nu este obişnuitul clişeu cu fata banală şi tipul charismatic. Autoarea a creat poveşti diferite pentru fiecare dintre ei, legându-le perfect între ele, astfel ieşind o capodoperă. A ales până şi nume speciale celor 2.

Eu, una, am terminat-o cu lacrimi în ochi. Nu ştiu. Poate că a fost un final fericit, unul neutru sau unul trist. Voi alegeți.

Yato

Reclame

Despre gabrielarusu935

Ador să citesc.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s