Începutul tuturor lucrurilor, Robyn Schneider


Autor: Robyn Schneider

Nr pagini:304

Coperta: Paperback

Anul apariției: 2015

“Ezra Faulkner trebuia să fie regele balului, dar asta a fost înainte- înainte ca iubita să-l înşele, înainte ca un accident de maşină să-i sfărâme genunchiul şi înainte să se îndrăgostească de fata cea nouă. Cassidy Thorpe”

Azi vorbim despre “ Începutul tuturor lucrurilor”, o carte sfâşietoare, o carte care stoarce lacrimi din tine, o carte de dragoste dar nu în ultimul rând o carte superbă. Acțiunea se axează pe schimbările care au loc în viața lui Ezra, la scurt timp după accident. Acesta povesteşte despre toate schimbările apărute în viața lui dar şi despre cum se regăseşte, acolo unde nu credea vreo dată că se va putea.


Ezra, este prezentat la început ca cel mai popular băiat din liceu,  însă, după accident, viața lui capătă o întorsătură ciudată. Îşi schimbă comportamentul, îşi schimbă grupul de prieteni dar şi stilul de viață.
Cassidy, este eleva nouă, cu note bune, un comportament exemplar dar ea ascunde un secret. Secret ce o macină şi o împiedică să se îndrăgostească.
Relația dintre Ezra şi Cassidy este ținută în loc de secretul pe care Cassidy îl are şi pe care nu vrea să îl dezvăluie nimănui, nici măcar lui Ezra. Însă după o sumedenie de lucruri ciudate, Ezra începe să sape în trecutul lui Cassidy.
Oare cum va reacționa Ezra când va afla tragicul secret şi cum va decurge în continuare relația dintre el şi Cassidy?

Nu vă voi dezvălui pentru că, vreau să vă las  să descoperiti singuri!
Lectură plăcută și bucurați-vă de viață!

~ Maimuțica bibliofilă ~

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s