Slam. Din dragoste pentru Layken


Autor: Colleen Hoover
Număr pagini: 272
Editura: Epica

După moartea neaşteptată a tatălui ei, Layken, de optsprezece ani, rămâne singurul punct de sprijin atât pentru mama da, cât şi pentru fratele ei mic.
Aparent, ea este puternică şi plină de viață, dar, în sinea ei, simte cum îşi pierde speranța pe zi ce trece.
Apariția unui tânăr schimbă totul. Mutându-se în celălalt capăt al țării, Layken face cunoştință cu vecinul ei, de douăzeci şi unu de ani, care are o pasiune uimitoare pentru poezia slam.

În doar câteva zile, între ei se înfiripe sentimente puternice şi, în sufletul lui Layken, speranța prinde un nou contur. Dar, după o primă întâlnire plină de trăiri intense, soarta îi loveşte în plin, când o dezvăluire şocantă pune capăt noii lor relații. Interacțiunile zilnice devin insuportabile, în timp ce ei se străduiesc să găsească un echilibru între sentimentele ce îi unesc si secretele ce ii despart.

 
Colleen Hoover ne prezintă povestea sfaşietoare a lui Layken, o tânără de doar optsprezece ani, care îşi pierde tatăl în urma unui atac cerebral şi este nevoită să se mute împreună cu fratele ei şi mama sa în statul Michigan nemaiputând să se întrețină în Texas.


Acțiunea începe abia în momentul în care familia ajunge în statul Michigan, la noua lor locuință, unde îl întâlneşte pe Will şi pe fratele acestuia, Caulder, de aproape aceeaşi vârstă cu Kel. Will o ajută pe Layken cu mutarea bagajelor, cu căutarea unui magazin alimentar şi încet, încet devin mai apropiați petrecând din ce în ce mai mult timp împreună. Iar, mai târziu ajung să aibă sentimente unul pentru celălalt, până când Will are curajul să o invite în oraş.
Întâlnirea are loc la Club N9NE, unde în fiecare joi seara se organizează Slam, adică poezie liberă.

 
Acest loc o uimeşte pe Lake fiind atât liniştit, iar totodată aici are loc primul lor sărut. Totul este frumos, până când intervin obstacole în relația lor, ajungând să se întâmple multe lucruri pe care nici nu vi le imaginați. Soarta nu este tocmai bună cu ei dar încearcă să facă față.

 
Cartea are un mesaj care, pe mine cel puțin, m-a pus pe gânduri şi m-a făcut să apreciez mai mult ceea ce am. Am fost o lectură uşoară, am râs, am plâns, pur şi simplu m-am îndrăgostit de ea, va rămâne mereu una dintre cărțile mele de suflet.
#Diana

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s