Dragă nesimțitule, Jillian Madison & Michelle Madison


Autor: Jillian Madison & Michelle Madison

Nr. pagini: 208

Copertă: Broşată

Anul publicării: 2014

„101 scrisori detaşabile , pentru idioții care te calcă pe nervi

Dragă nesimțitule care ai luat această carte din raft.

Ți-ai dorit vreodată să ai pix şi hârtie ca să-i laşi un bilet usturător tâmpitului care te-a blocat cu jeepan-ul lui de neam prost sau nesimțitului care nu se dezlipeşte de casca Bluetooth? Bine că ai ales cartea asta! Dragă nesimțitule este o colecție de 101 scrisori detaşabile, necenzurate, adresate idioților pe care eşti nevoit să-i întâlneşti şi să-i suporți în fiecare zi. Fie că e vorba de vreo nesimțită care a incercat să-ți facă lipeala, de nesimțitul care tot comentează pe bancheta din spate în timp ce tu eşti blocat în trafic, de cretinul care îți care mereu favoruri sau de nesimțitul care nu a tras apa la toaletă, ai de unde alege! Pentru că in jurul tău evoluează, liber, o întreagă armată de nesimțiți! Această carte îți garantează însă faptul că vei putea face lumea mai puțin suportabilă. Crede-ne pe cuvânt, nu e o treabă uşoară!

Cu dragoste,
Toata echipa de la Dragă nesimțitule
P.S: Cu plăcere.
P.P.S: Nu mai citi coperta asta şi cumpără odată cartea, nesimțitule!”

Tot ce pot să spun este că m-a făcut să râd foarte mult în timp ce o parcurgeam.

Îmi amintesc că eram pe facebook şi o fată a recomandat această carte, spunând că a citit-o de cel puțin 5 de ori şi tot nu se satură de ea. Bun, am adăugat-o la următoarea mea comandă. Imediat cum a ajuns, m-am apucat de ea. În mai puțin de o oră am şi terminat-o. Zilele următoare, o reciteam.


Uitați o scrisoare din această carte, care mi-a făcut ziua mai frumoasă:

„Dragă nesimțitule care ai împrumutat cartea asta înaintea mea,

Eşti scârbos. Ai mânjit coperta din față, ai muscat cuprinsul şi, – doamne, Dumnezeule – te-ai şters cumva la fund cu prologul?

Toată cartea pute. A țigări, a transpirație, iar pe pagina 72 pot să jur că am simțit miros de tocană de vită. Era absolut esențial să desenezi puțe pe marginea fiecărei pagini? Şi de ce ai subliniat pasajul ăla dubios despre cum să sacrifici găini?

N-am cum să dau cartea asta înapoi, în starea în care e. Nenorocitele alea care găsesc mereu nod în papură o să creadă că eu am făcut toate astea! Şi-aşa deja m-au trecut pe lista neagră de când am rupt coperta aia. Mersi pentru nimic, nesimțitule.

Cu prietenie,

P.S: Hârtie igienică pe post de semn de carte? Serios?”

Sper că acest fragmențel v-a convins că merită cumpărată. Dacă doar o scrisoare vă poate face să zâmbiți, darămite 101 de scrisori.

Yato

Despre gabrielarusu935

Ador să citesc.
Acest articol a fost publicat în recenzie, umor. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s