O minciună nevinovată, K.A Tucker


Autor: K.A Tucker 

Nr.pagini:368

Coperta: Broşată

Anul apariției: 2016

Livie Cleary a fost dintotdeauna catalogată drept Perfectiunea Intruchipată, dar pe parcurs îşi dă seama că această perfecțiune nu este tocmai o fericire şi că pe drumul sinuos către autocunoaştere este mai mult ca sigur că va face şi greşeli.

 


„— Intotdeauna te voi face să fii mândru de mine, tati.” Acestea au fost ultimele cuvinte pe care Livie i le-a adresat tatălui ei.
În cei şapte ani care s-au scurs de la moartea tragică a părinților, Livie s-a străduit din răsputeri să se mențină la acest standard prin fiecare alegere făcută, prin fiecare cuvânt rostit şi prin fiecare acțiune întreprinsă, în vreme ce avea grijă de sora ei, dând dovadă de tărie de caracter şi de maturitate. Dar studenția bate la uşă aducând odată cu ea provocări neaşteptate care îi vor pune la încercare hotărârea – şi inima.

 


Livie ajunge la Princeton având un plan solid în minte, pe care vrea să îl pună în aplicare fără şovăire: să ia examenele cu brio, să se pregătească pentru facultatea de medicină şi să întâlnească un băiat bun şi respectabil cu care să se mărite într-o bună zi. În mod categoric, planul ei nu include shot-uri cu vodcă, nici o colegă de cameră cam petrecăreață şi nici pe Ashton, arogantul – dar extrem de atrăgătorul – căpitan al echipei masculine de canotaj. Acesta din urma o face pe Livie, care de obicei este atât de stăpână pe sine, să ardă în flăcări. Și, de parca toate astea nu ar fi fost îndeajuns, el este cel mai bun prieten şi colegul de apartament al lui Connor, care se pare că întruneşte la perfecțiune criteriile lui Livie. Și atunci, de ce gândurile ei se tot îndreaptă spre Ashton?


,,Intensă, plină de emoție şi cu foarte multe scene fierbinţi… K.A. Tucker nu lasă niciun sentiment neatins. O lectură care te va ține prizonier până la ultimul cuvânt.” – Colleen Hoover, autoarea bestsellerului internațional Ugly Love

În mod normal nu aş face recenzie unei a doua cărți a unei serii, dar cartea asta mi-a plăcut atât de mult încât simt nevoia să îmi împărtăşesc bucuria cu voi. O minciună nevinovată este volum doi al cărții 10 Respirații scurte, recenzia primului volum o găsiți aici: https://chosenvoice.wordpress.com/2017/08/24/10-respiratii-scurte-k-a-tucker/ . 

Partea a doua a seriei este scrisă din perspectiva surori lui Kacey, Livie. Nu recomand citirea acestui volum dacă nu l-ați citit deja pe primul, însă dăcă ați devorat deja primul volum şi vă e frică să îl începeți pe al doilea, pentru că l-ar putea strica pe primul, vă rog să nu mai stați pe gânduri, meritā sută la sută să îl citiți.


Aş putea spune că volumul 2 este carte de dragoste într-o măsură mai mare decât a fost primul, povestea lui Livie, elevul model, nu este aşa plictisitoare cum pare, toată acțiunea este bazată pe deciziile ei, care sincer să vă spun uneori nu sunt bune absolut deloc. Am plâns la cartea asta şi am râs de nenumărate ori, ştiu că o voi recitii la un moment dat cu siguranță, pentru a retrăi momentele frumoase.


Trio-ul format din Livie, Ashton şi Connor vă v-a ucide, relațiile dintre Livie şi cei doi sunt atât de încurcate încât la un moment dat o să simțiți nevoia să luați voi deciziile în locul lui Livie. La un moment dat cartea ia o întorsătură uşor urâțică dar vă garantez că ve-ți adora cartea. Aşa că nu mai am ce să spun decât: iubitorii de cărți de dragoste, pune-ți mâna pe această carte.

Lectură plăcută şi bucurați-vă de viață!

~Maimuțica bibliofilă~

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O minciună nevinovată, K.A Tucker

  1. Pare o carte bună ! Ador cărțile de genul acesta ! Mulțumesc că m-ai informat despre ea

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s