Prințesa de hârtie, Erin Watt


Autor: Erin Watt

Titlu: Prințesa de hârtie

Nr. pagini: 392

Copertă: Broșată

Anul apariției: 2017

Editura: Trei

Bani. Excese. Secrete. Intră în lumea familiei Royal.

Ella Harper e o supraviețuitoare – o optimistă pragmatică.

Viața ei n-a fost ușoară. S-a tot mutat din oraș în oraș împreună cu mama sa, chinuindu-se să facă rost de bani și sperând că într-o zi să scape de sărăcie.

Dar mama ei a murit, iar Ella a rămas singură pe lume.

Acum îl cunoaște pe Callum Royal, un om de afaceri multimilionar, și viața ei se schimbă. Are parte de lux și de bogăție. Totuși, ceva ciudat se întâmplă în casa familiei Royal.

Cei cinci băieți ai lui Callum, toți irezistibili, ascund un secret.

Niciunul n-o vrea pe Ella în casa lor, mai ales Reed. Dar Ella se simte atrasă de el și va trebui să lupte din toate puterile să nu-i cadă în plasă…

Dacă vrea să rămână la familia Royal, trebuie să învețe regulile jocului.

Mi-am cumpărat această carte de Black Friday, alături de alte cărți. Când am început s-o citesc, am reușit sa citesc doar 6 capitole datorită timpului și faptului că era în timpul săptămânii, unde aveam școală. Dar în vacanta de Craciun am adăugat-o într-un maraton de citit și a fost prima terminată.

Mama Ellei a murit și Ella este nevoită să-i falsifice semnăturile pentru a-și continua studiile la liceu. Într-o zi este chemată de directorul școlii la birou, unde se află un bărbat care pretinde că a fost prietenul tatălui ei decedat, astfel ea va locui cu el și cu fii lui. Culmea este că acest bărbat este foarte bogat, numele lui fiind Callum Royal și avea 5 copii. Toți îi fac fac probleme Ellei, dar unul singur dintre Royali îi ocupă mintea. Reed Royal, un tip care te face să-l urăști și să-l iubești în același timp îi face cele mai multe probleme Ellei. Ba când arată că-i pasă de ea, ba când e indiferent. Oare ce se va întâmpla între ei? Ei bine, vă las pe voi să aflați mai departe ce se întâmplă.

Pe mine m-a indus în toate stările posibile. Din fericire în supărare, din confuzie în înțelegere, ș.a.m.d. Toate evenimentele m-au băgat în lumea lor, astfel îmcât atunci când se întâmpla ceva rău îmi era așa de frică să citesc în continuare deoarece mă simțeam de parcă eu aș fi fost Ella.

Acestei cărți îi acord nota 9,5.

Există și un al doilea volum numit „Prințul de hârtie” pe care abia aștept să-l achizionez cândva.

Uitați și câteva citate preferate:

„Acesta era locul preferat al Mariei, îmi spune. Când toate ușile sunt deschise, poți auzi oceanul. Îi plăcea să se trezească devreme, să privească răsăritul. Odată, mi-a spus că era ca un spectacol magic în fiecare dimineață. Soarele trage de pe cer perdeaua neagră precum cerneala pentru a scoate la iveală o paletă de culori mai frumoase decât le-ar putea picta vreodată cei mai mari maeștri.”

„[…] stă așezată sub un portret mare, reprezentând un nud de femeie. Femeia are părul blond-auriu despletit și privește spre umăr, uitându-se cu ochii îngustați seducător spre privitor. E… o Doamne. Chipul e al Dinei.

-Îți place? întreabă Dinah cu sprâncenele ridicate. Mai am și altele prin casă, dar ăsta e cel mai conservator.

Conservator? Doamnă, îți pot vedea dunga curului în tablou. […]”

„Îmi țin lacrimile sub control, fiindcă plânsul nu mă va scoate din coșmarul ăsta. Doar punând un picior în fața celuilalt voi reuși.”

Yato

Despre gabrielarusu935

Ador să citesc.
Acest articol a fost publicat în recenzie, Trei. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Prințesa de hârtie, Erin Watt

  1. Miss.Kawaii zice:

    Printesa de hartie este una dintre cartie mele preferate. Si parca si mie imi era frica sa citesc in continuare. Uneori aveam momente cand voiam sa arunc cartea pe geam. Dar imi place la nebunie cartea asta. Easton imi place la nebunie! I-am facut si o recenzie. Eu una am doar laude pentru aceasta carte. Frumoasa recenzie, felicitari!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s