Fulgi de iubire 


Autori: John Green /Maureen Johnson /Lauren Myracle

Nr.pagini: 328

Coperta: Broşată

Anul apariției: 2014

„Trei poveşti romantice de Crăciun. Întrebare: Ce au în comun? O furtună de zăpadă iscată în Ajunul Crăciunului, 14 majorete vesele, un restaurant Waffle House şi un tip învelit în folie de aluminiu? 

Răspuns: 3 poveşti romantice de crăciun.

O furtună puternică de zăpadă aduce dragostea în sufletele a trei adolescenți: o fată al cărei tren a rămas înzăpezit, un băiat ce înfruntă viscolul pentru a se întâlni cu prietenii săi, o altă fată ce îşi vopseşte părul în roz şi visează să fie îngerul cuiva.” 

Okey, descrierea cărții era mai lungă dar nu am de gând să laud autorii mai mult decât o voi face în continuare. Aşa cum spune şi descrierea, trei poveşti romantice de Crăciun, numai bune de citit în perioada Crăciunului. Da ştiu că a trecut până şi perioada anului nou dar spre apărarea mea, nici eu nu am citit-o in perioada Crăciunului, dar încă este iarnă, cel puțin sper ca la voi să fie că la mine zici ca e mijlocul primăverii, mă rog, nu cred că ați deschis recenzia asta ca să citiți prognoza meteo aşa că să trecem la subiect.
Da, mai aveți timp să citiți cartea, cum de obicei fac recenzii, cărților de dragoste, era normal ca prima mea recenzie pe anul ăsta să fie făcută unei cărți de dragoste, aşa că hop, a aterizat recenzia. Tot ce am auzit eu despre cartea asta au fost lucruri de genul „carte de citit în perioada Crăciunului” „povestea lui John Green e clişeică ca de obicei” „cea mai frumoasă a fost prima povestire”… ei bine eu şi gusturile mele venim cu alte lucruri despre această carte: 

-da, este o carte de citit în perioada Crăciunului, însă eu aş citi-o şi în mijlocul lui iulie pentru a-mi aduce aminte de iarnă.

-poate sunt eu prea pe clişee sau ceva de genul ăsta însă mie povestea lui John Green nu mi-a transmis ideea de clişeu, ba chiar am adorat această povestioară.

-da prima povestire a fost drăgută, însă pe mine m-a încântat mai mult a doua şi ultima a fost mult mai amuzantă. 

-felul în care au fost combinate aceste povestiri este absolut genial, mulțumesc genialilor autori.
Jubilee, Tobin şi Addie, sincer cel mai mult am simpatizat cu Tobin, nu stiu de ce dar aşa a fost. Mi-a plăcut cum majoritatea personajelor se cunoşteau între ele şi faptul că în fiecare povestire îl intâlnim pe acest nene îmbrăcat in staniol care remorchează maşini. De fiecare dată când este întrebat despre staniolul său acesta răspunde cu : „Care staniol?” Şi de fiecare dată este lăsat în pace.

 
În cazul în care ați citit această carte aş vrea să aflu părerile voastre despre ea, indiferent cât de bune sau rele sunt ele. Eu cu sufletul meu de cititoare de cărți romantice înnebunită după clişee, vă recomand cu cel mai mare drag această carte de citit oricând ai tu poftă. I-am dat 5☆ din 5 pe goodreads aşa că normal că va fi în lista mea de preferate.
Lectură plăcută şi bucurați-vă de viață!

~Maimuțica bibliofilă~

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s