Suflete Pereche. O stranie poveste de dragoste, Tom Ellen și Lucy Ivison


Autori: Tom Ellen, Lucy Ivison

Titlu: Suflete Pereche. O stranie poveste de dragoste

Nr. pagini: 320

Copertă: Broșată

Anul apariției: 2018

Editura: Epica

Unele cupluri sunt menite pentru a fi împreună. Altele au un parcurs mai dificil și pe alocuri stângaci. Pregătiți-vă să savurați a doua variantă în acest roman plin de umor despre legături ratate și încercarea de a-l găsi — și păstra — pe „Alesul inimii”. În vara dinaintea plecării la facultate, Hannah jură că-și va găsi Alesul. Timp de cinci minute perfecte simte că l-a și întâlnit. Ar fi vrut doar să-i fi reținut și numele.
Pentru Sam, vara a început deja prost. După nici cinci minute în compania unei fete ciudate, dar amuzante, se îndrăgostește până peste cap de ea. Totuși, având în vedere norocul lui, probabil că n-o s-o mai vadă niciodată și o să rămână pe veci virgin.
O altă șansă îi aduce împreună, doar pentru ca o neînțelegere să-i despartă. Peripețiile nebune, fazele pline umor și sentimentele puternice îi urmăresc pe cei doi la tot pasul.
Oare vor ajunge să fie din nou împreună? Doar sunt suflete pereche.

„Momentele amuzante, nebune și incredibil de romantice care împânzesc romanul îi vor face pe cititori să râdă cu gura până la urechi, în timp ce îi vor compătimi pe Sam și Hannah și își vor aminti despre propriile lor momente stânjenitoare din adolescență.” — Hypable.com

„O poveste care te captivează, îți câștigă afecțiunea și îți arată cum este să-ți găsești atât locul în lume, cât și persoana cu care să-l împarți.” —Kirkus Reviews

O carte ușoară, numai bună de citit la plajă, pe un șezlong. Relaxantă și interesantă, m-a făcut pe tot parcursul ei să mă întreb ce se va întâmpla. Zâmbeam cu gura până la urechi, apoi în secunda următoare îmi puneam mâinile în cap și mă întrebam: De ce?

Hannah și Sam. Ambii fiind în grupul lor de 4 prieteni. Hannah, Tilly, Grace și Stella, fetele care vorbesc despre orice. De la mâncare și băieți până la virginitate. Sam, Ben, Chris și Robin, băieții care își fac planuri de vară care implică gagici.

Hannah și Sam sunt adolescenți care au terminat liceul și și-au plănuit ca în vacanța de dinaintea facultății să nu mai fie virgini. Ei sunt retrașii grupurilor. O întâlnire neașteptată într-o baie și o discuție despre Ribena fierbinte îi aduce împreună, fiind mai vorbăreți ca niciodată. Apoi sunt întrerupți de cineva și nu se mai văd. Nu au apucat nici măcar să își spună numele. Hannah și prietenele ei îi zic Băiatul de la toaletă, iar Sam îi spune Ribena fierbinte. Sunt aduși împreună doar ca să fie despărțiți de o neînțelegere.

Bunica lui Hannah e cea mai tare. Poartă haine de culori țipătoare și își dă întâlniri pe internet, spunându-i mereu nepoții sale cât e de frumoasă și că nu ar trebui să se desconsidere. Am râs foarte mult la replicile sale și sunt unele dintre motivele care m-au făcut să iubesc această carte.

Oare Hannah și Sam vor ajunge să fie din nou împreună? Veți afla citind această carte.

#Yato

Despre gabrielarusu935

Ador să citesc.
Acest articol a fost publicat în epica, recenzie, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Suflete Pereche. O stranie poveste de dragoste, Tom Ellen și Lucy Ivison

  1. ancasicartile zice:

    Pare o carte super ușurică.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s