Aviatoarea, Sandra Coroian


aw

Autor: Sandra Coroian

Nr. pagini: 144

Copertă: Broșată

Anul apariției: 2017

Aviatoarea Süre Vanay pornește în cea mai importantă misiune a vieții sale, care o poate propulsa spre un nivel mai înalt în rândul aviatorilor din Naram. Misiunea stranie pe care o primește, de a livra un mesaj la o adresă neștiută de nimeni, aflată la baza muntelui Histo, o trimite pe Süre într-o călătorie de neuitat.
Curiozitatea și curajul o împing spre limitele dintre spațiu și timp, făcând-o să se piardă chiar înainte de a ajunge la destinație. Locurile pe care le vede, oamenii pe care îi întâlnește și speranța nebună de a-și revedea fratele dispărut, o poartă într-o lume cu totul nouă și misterioasă.
Începe o aventură de neuitat alături de Süre Vanay, aviatoarea neînfricată și decoperă o lume plină de emoție, în care războiul stă să înceapă la fiecare pas, în care dragostea pare imposibilă și timpul devine relativ.

După ce am citit „I. R. En.” de-abia așteptam să apară și „Aviatoarea”, să mă pot bucura un pic mai mult de ceea ce scrie Sandra.

O cunoaștem pe Süre, un personaj interesant și dinamic, legată de un destin imposibil de prevăzut. Călătoria spre muntele Histo, până atunci interzisă pentru pericolul la care expune aviatorii, devine misiunea ei.

În această călătorie va învăța atât despre propria persoană, va crește și se va maturiza forțat, din cauza avalanșei de evenimente pe care nu le poate controla.

Îl cunoaștem și pe Sergei, fratele lui Süre, care a devenit repede personajul meu favorit și cel pe care probabil l-am apreciat cel mai mult pentru dedicarea și iubirea față de surioasa sa, cât și determinarea lui de a ajunge un aviator excepțional.

Balakian intră în viața lui Süre într-un mod cu totul surprinzător și care are, după părerea mea, cel mai complex caracter din acest roman. Sunt sigură că mulți dintre voi îl iubiți sau îl veți iubi pentru personalitatea lui protectoare și curajul de care dă dovadă în nenumărate rânduri, dar îl veți aprecia cu adevărat de-abia la final, pe care trebuie să-l descoperiți singuri.

Trebuie să fiu sinceră  și să recunosc că de-abia așteptam să fiu absolut răvășită de „Aviatoarea”, dar rapiditatea acțiunii nu m-a lăsat să procesez emoțiile prea mult și am impresia că nu am reușit să trăiesc această carte la adevăratul ei potențial. Din acest motiv „I. R. En” rămâne favorita mea până acum.

Sunt de părere că dacă mi s-ar fi dat un pic mai mult timp să respir între punctele critice, ar fi urcat vertiginos în topul personal.

Dacă vă doriți să fiți surprinși în permanență și să fiți ținuți cu sufletul la gură, v-o recomand cu drag. Alăturați-vă lui Süre în aventura ei și nu veți simți când trece timpul, pentru că veți fi aruncați în lumi construite frumos, alături de personaje interesante și bine conturate.

Eu una de-abia aștept următoarea carte a Sandrei, să văd pe unde voi mai călători.

Lectură făină și să fiți iubiți!

P.S. : Această carte deschide și colaborarea Anny reads and rolls cu Editura Quantum, căreia îi mulțumesc pentru încredere.

Despre Anny Ross

I'm pasionate about pretty much everything. I love drawing, wiriting, crafting, anything that implies imagination and mess.
Acest articol a fost publicat în Quantum, Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Aviatoarea, Sandra Coroian

  1. Andreea Styles zice:

    Inca nu am citit nimic de aceasta autoare, dar se pare ca urmeaza :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu