Kit Black, Monica Ramirez


Autor: Monica Ramirez

Nr. pagini: 124

Copertă: Broșată

Îmi mirosea a pește putrezit, butoaie de rom și trupuri nespălate. Mă puteam mirosi chiar și pe mine, pentru că trecuse ceva vreme de când făcusem o baie. Nu mă îmbăiam prea des, din moment ce murdăria mă ajuta să nu mai arăt ca o femeie. Eram îmbrăcată ca un băiat — mama mă îmbrăca așa mereu pentru a-mi apăra castitatea. Acum era foarte bolnavă de sifilisul pe care îl contactase cu câțiva ani în urmă și știam că sfârșitul îi era aproape. Nu aveam prea multe opiuni… ori rămâneam deghizată în băiat și mă angajam pe unul din vapoarele care transportau ilegal sclavi, ori deveneam prostituată la fel ca mama și probabil o sfârșeam ca ea într-un viitor apropiat.

Astăzi dicutăm despre Kit Black, a Monicăi Ramirez. Nu am mai citit nimic scris de ea până acum, însă Kit mi-a plăcut, așa că cel mai probabil voi “cerceta”ceva mai minuțios și restul volumelor apărute.

Inițial, am fost atrasă de coperta absolut superbă, apoi de nume și descriere.

O cunoaștem pe Kit, o tânără ambițioasă și frumoasă, care-și dorește mai mult de la viață.

Sinceră să fiu, după primele zece pagini am simțit că se instalează un gust amar, dat de rapiditatea dezvoltării unei iubiri mistuitoare, fără prea mult angajament real. Nu cunoșteam prea bine personajele și nu mă simțeam legată de ele suficient cât să mă miște diverse scene care probabil ar fi trebuit să o facă.

Trecând peste această primă impresie, m-am trezit la finalul cărții că mi-ar mai fi trebuit măcar vreo două sute de pagini în care să o văd pe Kit și am rămas cu această curiozitate. Am prins drag de ea și am înțeles-o ceva mai bine, deși încă sunt de părere că Monica mai mult m-a chinuit cu doar o sută și un pic de pagini.

Cu alte cuvinte, nu îmi dau seama cum a încăput atât de multă acțiune într-o carte atât de mică, dar m-am bucurat citind-o; mi-a lăsat o impresie bună, surprizător, având în vedere preferințele mele general (după cum câțiva dintre voi deja știți, nu sunt fană romance). Sper să am în curând ocazia să iau și alte volume ale acestei autoare, sunt destul de curioasă, vreau să văd ce personaje mai cunosc!

O recomand pentru o zi caldă de vară și o aventură pe mare, cu pirați, căpitani care mai de care mai simpatici și o protagonistă cu adevărat puternică.

Atât.

Lectură faină și să fiți iubiți!

Anny.

P.S.:  Am ales doar primul paragraf al descrierii, pentru că personal mi s-a părut că dezvăluie un pic prea mult din acțiunea cărtii. Un pic mai mult mister cred că este neapărat necesar!

Despre Anny Ross

I'm pasionate about pretty much everything. I love drawing, wiriting, crafting, anything that implies imagination and mess.
Acest articol a fost publicat în Librex, Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Kit Black, Monica Ramirez

  1. Geo zice:

    O carte frumoasa, deși cu un număr redus de pagini.. Felicitări pentru recenzie!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s