Love&Gelato, Vacanță la Florența, Jenna Evans Welch


Autor: Jenna Evans Welch

Titlu: Love &Gelato, Vacanță la Florența

Nr. pagini: 352

Copertă: Necartonată

Anul apariției: 2016

Editura: Epica

Oamenii vin în Italia pentru două lucruri: LOVE și GELATO, i-a spus cineva odată. Dar uneori au parte de mult mai mult.

Lina își petrece vacanța de vară în Toscana, dar nu pentru că ar fi fascinată de ținuturile însorite, ca de basm, ci pentru că a fost ultima dorință a mamei sale ca ea să vină aici să-și cunoască tatăl. Dar ce tată stă departe de familie timp de șaisprezece ani? Așa că tot ceea ce Lina vrea este să se întoarcă acasă.

Dar înainte de a-și pune în practică hotărârea, primește un jurnal pe care mama ei îl ținuse cât timp trăise în Italia. Dintr-odată, Lina descoperă o lume magică de iubiri ascunse, artă și brutării secrete, care o împinge, alături de foarte chipeșul Ren, pe urmele pașilor mamei sale și-i dezvăluie un secret ascuns de ea de prea multă vreme. Un secret care îi va schimba tot ceea ce știa despre mama ei, tatăl ei, și mai ales despre ea însăși.

Cartea aceasta am comandat-o de Black Friday și nu regret nimic. În minivacanța de la începutul lunii decembrie am fost la Olănești cu părinții. Cu ocazia asta am luat și câteva cărți cu mine să le citesc. Am început cu Love&Gelato, deoarece o prietenă a făcut noapte albă pentru ea și a spus că a fost genială. În câteva ore, am și terminat cartea.

Eu nu am fost niciodată în Italia, așa că am reușit să mă imaginez în locul Linei foarte ușor și m-am minunat alături de ea de toate lucrurile frumoase de acolo, mai ales din Florența. Linei îi moare mama din cauza cancerului, așa că este nevoită să plece în Italia datorită ultimei dorințe a ei. Ajunsă acolo, își întâlnește presupusul tată, în care nu prea are încredere. Noroc că vorbește cu prietena ei, Addie, căreia îi spune toate ofurile. Apoi, primește un jurnal al mamei sale în timpul șederii sale în Italia.

Face cunoștință cu un băiat Lorenzo, porecla lui fiind Ren, care o ajută în descoperirea și descifrarea secretelor din jurnalul mamei sale.

Ren și Lina trăiesc o aventură de neuitat prin Italia. Oare vor reuși să dezlege toate tainele din jurnal? Vă las pe voi să aflați doar citind cartea. Sper ca v-am făcut curioși.

Există și un al doilea volum, care o să apara anul acesta: Love&Luck.
Uitați și un citat care mi-a plăcut la nebunie:

„Mă privea de parcă i-aș fi spus că sunt pe jumătate struț.”

Yato

Despre gabrielarusu935

Ador să citesc.
Acest articol a fost publicat în epica, Nemira, recenzie, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s